Dermalore Foglaljon magának időpontot most!
Bejelentkezés: hétköznap 8:00 és 19:00 között,
a +36 30 977-6172 telefonszámon.
FŐOLDAL       SZOLGÁLTATÁSOK       CIKKEK       HÍRLEVÉL       VIP KÁRTYA       ELÉRHETŐSÉG      


CikkekHARMÓNIA MASSZÁZS KÉPZÉS
masszázs képzés Azok a felnőttek, akik hosszú párkapcsolatban élnek, elfelejtik az érintés jelentőségét. Pedig, éppen ez az út vezet ahhoz, hogy testileg jól érezzük magunkat, és élvezzük az életet.
Teljes cikk megnyitása

AROMATERÁPIA
Aromaterápia Az aromaterápia egyesíti magában a gyógynövények és hagyományos kezelések előnyeit. Az aroma azt jelenti: illat, a terápia pedig kezelést. Tehát az aromaterápia nem más,mint egy olyan kezelés, amely az illat segítségével fejti ki a hatását. Ez egy nagyon régi gyógymód, amelyet már az ókori-civilizációk is alkalmaztak.
Teljes cikk megnyitása

MEGÚJULÁS KÍVÜL BELÜL
Lookx LED arckezelés Úgy érzi, nem találja meg a boldogságot,mert zsíros fénylő bőréről leolvad a smink napközben, csillog az arcbőre a fotókon , és még a fájdalmas pattanások is megkeserítik az életét? Nem azt látja a tükörben amit szeretne, hanem egy problémás arcbőrt, amivel nem tud mit kezdeni? Fedezze fel a legnagyszerűbb arckozmetikai fejlesztést a LED MASKot, évezze a csodás bőrt, és ne féljen többé a közeli fotózásoktól sem.
Teljes cikk megnyitása


© 2020 Légrádiné Zeke Andrea E.V. - Minden jog fenntartva! | A weboldal adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójaKészítette: HyperWeb