Dermalore Foglaljon magának időpontot most!
Bejelentkezés: hétköznap 8:00 és 19:00 között,
a +36 30 977-6172 telefonszámon.
FŐOLDAL       SZOLGÁLTATÁSOK       CIKKEK       HÍRLEVÉL       VIP KÁRTYA       ELÉRHETŐSÉG      


CikkekMEGÚJULÁS KÍVÜL BELÜL

Úgy érzi, nem találja meg a boldogságot,mert zsíros fénylő bőréről leolvad a smink napközben, csillog az arcbőre a fotókon , és még a fájdalmas pattanások is megkeserítik az életét? Nem azt látja a tükörben amit szeretne, hanem egy problémás arcbőrt, amivel nem tud mit kezdeni? Fedezze fel a legnagyszerűbb arckozmetikai fejlesztést a LED MASKot, évezze a csodás bőrt, és ne féljen többé a közeli fotózásoktól sem.

Bár a pattanásokat (aknékat) sokan a tinédzser évek kellemetlen velejáróinak tekintik, minden korosztályban előfordulhatnak. Kortól függetlenül számos módon megelőzhetők és kezelhetők. A problémás bőrt számos kiváltó okok között szerepel a hormonok,hormonszintre ható készítmények, a stressz, allergia, és sorolhatnánk még, de bármelyik tényező is felel a kialakulásáért, egy közös pontra irányul - egy megoldása van: nagyon fontos a kozmetikai szakápolás mellett az otthoni ápolás is! A kettő együttesen hoz gyökeresen változást.

Az új innovációs fejlesztésnek köszönhetően a hagyományos arctisztítás a múltté. Megváltozik minden amit eddig az arckezelésekről gondolt.Nem szeret órákat ott lenni a kozmetikában, gyors és hatékony megoldásra vágyik, vagy nem szereti a gözőlöt? A LED mask hatékony gyors kezelést biztosít személyre szabottan, fájdalom nélkül.
A Cesare LED maszk készülék egyedülálló a professzionális bőrfiatalítás és bőrmegújítás területén. Innovatív,új generációs fénykezelés, szakmai néven fotobiomoduláció, melyet napjaink leghatékonyabb technológiájánaktartanak az európai szakemberek.
  • fokozza a szövetek komplex biokémiai reakcióit, mellette
  • erősen stimulálja a sejtek energiatermelő központját,
  • a mitokondriumot és a szövetek fiziológiai működőképességét.
  • A Cesare LED maszk alacsony intenzitású energiát szabadít fel, mely stimulálja a fibroblasztok szintézisét, ezáltal fokozza a kollagén termelést.
  • A Cesare LED maszkkal történő fotobiomodulációs kezelés jelentősen növeli a bőrre felvitt hatóanyagok beépülését és hasznosulását.
Az otthoni arctisztítás, vagyis az arcápolás fontos, sőt elengedhetetlen: nemcsak a port, a szennyeződéseket távolítjuk el az arcunkról, de a felesleges faggyút, az elhalt hámsejteket és a baktériumokat is. Milyen géleket, lemosókat, krémeket kell használni, jöjjön el személyesen és személyre szabodtan kap tájékoztatást.
Az alábbi termékek tájékoztatás céljából vannak fent, kérem, keressen fel, készséggel állok a rendelkezésére.


Vissza az előző oldalra
Lookx LED arckezelés

Arcfiatalító kezelés


© 2020 Légrádiné Zeke Andrea E.V. - Minden jog fenntartva! | A weboldal adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójaKészítette: HyperWeb