Dermalore Foglaljon magának időpontot most!
Bejelentkezés: hétköznap 8:00 és 19:00 között,
a +36 30 977-6172 telefonszámon.
FŐOLDAL       SZOLGÁLTATÁSOK       CIKKEK       HÍRLEVÉL       VIP KÁRTYA       ELÉRHETŐSÉG      


CikkekHARMÓNIA MASSZÁZS KÉPZÉS

Azok a felnőttek, akik hosszú párkapcsolatban élnek, elfelejtik az érintés jelentőségét. Pedig, éppen ez az út vezet ahhoz, hogy testileg jól érezzük magunkat, és élvezzük az életet.

Az emberek tapintóérzéke már az anya testében kifejlődik. Születéskor a tapintás hozza létre a legfontosabb első kapcsolatot a külvilággal, ami későbbiek folyamán ennek jelentősége még jobban fokozódik. Emlékezzünk vissza gyermekkorunkba, milyen jó is volt, amikor szüleink vigasztaló simogatása gondokat és fájdalmakat szinte varázsütésre eltüntette! Ám amikor felnövünk, és mi magunk válunk szülőkké, egymás kölcsönös érintése feledésbe merül, figyelmünk csak gyermekeinkre korlátozódik. Hosszabb távon azonban az érintésből származó melegség hiánya üresség érzetét kelti, és elégedetlenséget okoz, bármilyen sikeres legyen is más szempontból az életünk.

A harmónia masszázs képzés segítségével nemcsak testileg, hanem lelkileg, érzelmileg is közelebb kerülhet partneréhez. Olyan feszültségeket tudnak egymásban egy pillanat alatt megszüntetni, melyeket az elmúlt évek stressz okozta terhelés miatt, nem tudtak megoldani.

Üdvözlettel:
Légrádiné Zeke Andrea

Vissza az előző oldalra
masszázs© 2020 Légrádiné Zeke Andrea E.V. - Minden jog fenntartva! | A weboldal adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatójaKészítette: HyperWeb